Naujienos

"The Best Buy Award": MARGARITA veido kremai - Nr. 1 vartotojų pasirinkimas

2024 07 18

Džiaugiamės galėdami pasidalinti 2024 m. ICERTIAS organizuotų „The Best Buy Award“ apdovanojimų rezultatais, kurių metu, remiantis vartotojų tyrimais, išrenkami produktai ir paslaugos išsiskiriantys geriausiu kainos ir kokybės santykiu rinkoje. Apklausos metu, kurioje dalyvavo 1200 žmonių iš Lietuvos, respondentai turėjo atsakyti į klausimą: „Nurodykite veido kremą, kuris Jūsų arba Jūsų artimųjų nuomone pasižymi geriausiu kainos ir kokybės santykiu Lietuvos rinkoje“. MARGARITA prekės ženklas pelnė daugiausiai vartotojų balsų ir tapo Nr. 1 pasirinkimu veido kremų kategorijoje.
 
„The Best Buy Award“ apdovanojimas – kokybės, prieinamumo ir rinkos lyderystės ženklas. Šis apdovanojimas yra mūsų nuoseklaus darbo ir klientų lojalumo įrodymas. MARGARITA veido kremai yra žinomi jau daugiau nei 35 metus ir be konkurencijos yra geriausiai parduodami MARGARITA prekės ženklo produktai metai iš metų.
 
Daugiau informacijos: https://www.bestbuyaward.org/LITHUANIA-312XX70

Mūsų puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu. Privatumo Politika.